Reparatie

Reparatie

De fabriek van Huiskamp heeft alle faciliteiten en kennis in huis om iedere schade aan uw auto te verhelpen. Het pand in Winterswijk herbergt een ontwerpafdeling, plaatwerkerij, carrosserieafdeling, bankwerkerij, stoffeerderij, spuiterij, onderhoud- en een schadeherstelafdeling. Elke afdeling heeft haar eigen team gespecialiseerde vakmensen. Huiskamp staat garant voor een deskundige reparatie van motorische schade, carrosserieschade, lakschade, interieurschade, ruitschade, etcetera.

Haal- en brengservice

De service van Huiskamp kent geen grenzen. Huiskamp beschikt over een eigen vrachtauto en ervaren chauffeurs. Bent u zelf niet in de gelegenheid uw auto te bengen, of is de calamiteit dusdanig dat rijden niet meer mogelijk is, dan verzorgen wij het transport voor u.

Leenrouwauto’s

Hebt u geen tijd om te wachten op de werkzaamheden aan uw auto, wilt u even het centrum van Winterswijk in terwijl wij aan uw auto werken, of zijn de werkzaamheden omvangrijker, dan staat er altijd een leenauto voor u klaar! We beschikken zowel over leen-personenauto’s als leen-rouwauto’s.