Renovatie en optimalisatie

Restauratie en optimalisatie van bestaande auto’s

Huiskamp staat bekend om haar innovatieve en unieke oplossingen voor uitvaartauto`s. De creativiteit, kennis en faciliteiten die het team bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe auto`s toepast, gebruikt zij ook bij het restaureren van klassieke uitvaartvervoermiddelen of het optimaliseren van bestaande rouwvervoermiddelen van andere fabricaten.

Praktische toevoegingen aan uw bestaande rouwauto

Het elektrisch uitschuifbaar maken van een vaste vloer, het toevoegen van bumperoverbruggingspanelen, bloemenrekken, bajonet afneembare vlaggen of wellicht het plaatsen van een ruit waar oorspronkelijk een landaulette zat; voor een bedrijf dat complete rouwauto’s bouwen kan, is het een kleine moeite! Dergelijke optimalisaties kunnen de perfecte oplossing zijn als u uw huidige rouwwagenpark wilt verbeteren, als u een occasion rouwauto aankoopt die nog niet volledig aan de functionele of fysieke eisen van uw organisatie voldoet of als u bijvoorbeeld een splinternieuwe Cadillac of Lincoln op het oog hebt welke u graag een persoonlijke touch wilt geven.

Neem vrijblijvend contact op!

Laat ons gerust weten welk optische of functionele component van uw bestaande rouwauto u graag anders zou zien en wij doen u een passend aanpassingsvoorstel!