Onderhoud en APK

De betrouwbaarheid van uw wagenpark is onze prioriteit

Als uitvaartondernemer moet u constant op uw auto`s kunnen vertrouwen. De constante mobiliteit van uw uitvaartauto`s heeft bij Huiskamp daarom hoge prioriteit. Vele ondernemingen gingen u voor en kozen ervoor om de totale zorg voor hun wagenpark in de betrouwbare handen van Huiskamp Carrosseriefabriek te leggen.

Onderhoud en APK

Onder het motto voorkomen is beter dan genezen adviseren de vakmensen van Huiskamp u over de optimale manier om uw wagenpark in topconditie te houden. Door middel van vaste, tijdgebonden of kilometergebonden inspecties zorgt het onderhoudsteam van Huiskamp dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Huiskamp Carrosseriefabriek heeft tevens directe beschikking over een erkend APK station, ook de algemeen periodieke keuringen van uw wagenpark kunt u met een gerust hart aan Huiskamp overlaten.

Leenrouwauto’s

Hebt u geen tijd om te wachten op de werkzaamheden aan uw auto, wilt u even het centrum van Winterswijk in terwijl wij aan uw auto werken, of zijn de werkzaamheden omvangrijker, dan staat er altijd een leenauto voor u klaar! We beschikken zowel over leen-personenauto’s als leen-rouwauto’s.