Import

Alle diensten voor uw USA wagenpark onder één dak!

Huiskamp biedt u alle diensten voor uw Amerikaanse uitvaartwagenpark onder één dak. Import van nieuwe of jong gebruikte Cadillac- of Lincoln uitvaartauto’s, onderhoud, reparatie en optimalisatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw wagenpark!

1. Nieuwe Platinum hearses

Huiskamp Carrosseriefabriek is geautoriseerd dealer van Platinum Hearses USA de toonaangevende ontwikkelaar van prestigieuze, functionele Cadillac uitvaartauto`s. Net als Huiskamp, bouwt Platinum haar auto’s geheel in eigen beheer, waarbij de ongeëvenaarde kwaliteit voorop staat. Door het exclusieve dealership levert Huiskamp uw nieuwe Cadillac uitvaartauto direct uit de Platinum fabriek in America; snel, voordelig en betrouwbaar. Hier vindt u meer informatie over de Cadillac Platinum uitvaartauto’s.

2. USA uitvaart occasions

De jarenlange USA ervaring van Huiskamp heeft geresulteerd in betrouwbare partnerships met Amerikaanse hearse en limousine dealers. De sterke band tussen Huiskamp en haar partners, garandeert u van een betrouwbare tweedehands uitvaartauto of volgauto tegen een goede prijs. U vertelt ons waar u naar op zoek bent en wij selecteren de beste opties voor u.

 3. Europese keuring + kenteken

Omdat Huiskamp de import van uw USA uitvaartauto of volgauto regelt, bent u verzekerd van een betrouwbaar product. Voordat de sleutels aan u worden overhandigd, wordt de auto allereerst grondig door de vakmensen van Huiskamp gecontroleerd. Vervolgens wordt de auto aangepast naar uw wensen en de Europese normen. Het team van Huiskamp zorgt ervoor dat uw auto binnen korte tijd volledig geoptimaliseerd, gekeurd, schoongemaakt en voorzien van een kenteken voor u klaar staat.

4. Totale optimalisatie volgens uw wensen

Huiskamp is niet alleen invoerder, maar vooral ontwerper en bouwer van uitvaartauto`s. Dagelijks houden de ervaren ontwerpers, plaatwerkers, stoffeerders, spuiters en monteurs van Huiskamp zich bezig met de ontwikkeling van uitvaartauto`s op maat van de client. U begrijpt, voor de optimalisatie van uw USA uitvaartauto bent u bij Huiskamp aan het juiste adres.

Regelmatig voert het team van Huiskamp kleine en grote aanpassingen aan USA auto`s uit. Denkt u aan het plaatsen van bajonet afneembare vlaggenstandaards, opklapbare bloemenrekken, een bumperoverbruggings paneel, het aanpassen van de vloer voor functioneler gebruik of bijvoorbeeld de conversie van een landaulette naar een uitvoering met grote zijruiten. Hier vindt u meer informatie over onze optimalisatiemogelijkheden. 

5. Onderhoud en reparatie

Ook na de aankoop staan de vakmensen van Huiskamp graag voor u klaar. Voor veel van onze opdrachtgevers verzorgen wij het onderhoud van het complete Amerikaanse wagenpark. Mocht er ooit schade optreden, dan helpen onze carrosseriebouwers, autospuiters en monteurs u uiteraard professioneel en snel uit de brand.