Visie

Onze uitgangspunten 


Maatwerk

Geen uitvaartorganisatie is gelijk. Ieder bedrijf heeft haar eigen uitstraling en hanteert haar eigen werkwijze. De filosofie van Huiskamp is dat zowel de visuele aspecten als de functionele aspecten van de auto precies moeten aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. De bouw, renovatie of optimalisatie van een rouwvervoermiddel begint daarom altijd met een goed gesprek met u. Dit unieke maatwerk is waar Huiskamp zowel nationaal als internationaal om bekend staat.

Elegantie
Voor de nabestaanden staat de Huiskamp uitvaartauto garant voor een waardige laatste rit. Iedere auto uit de fabriek van Huiskamp heeft daarom een zeer elegante, statige uitstraling. Daarnaast is de rouwauto het visitekaartje van de uitvaartorganisatie en dient deze te reflecteren waar het bedrijf in kwestie voor staat. Ieder detail van de Huiskamp uitvaartauto wordt met veel zorg ontworpen en vervaardigd. Deze passie vindt u terug in de elegantie van de auto’s.

Functionaliteit
Naast de symbolieke functie voor de nabestaanden, vervult de uitvaartauto een belangrijke rol in het werk van de uitvaartondernemer. De auto is tenslotte de dagelijkse werklocatie van haar team. Een uitvaartauto dient de medewerkers daarom optimaal te ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Functionaliteit en ergonomie zijn daarbij onmisbare aspecten. Alle maatoplossingen in de auto’s (denk aan de elektrisch uitschuifbare kistvloer, de hoogwaardige, eenvoudig te reinigen materialen, handige vakken, laden, kasten, de bumperbeveiliging en vele oplossingen meer) zijn specifiek ontwikkeld om de uitvaartondernemer te ondersteunen bij het uitvoeren van haar werk.