Partners


partners-02Snoeck-Huiskamp Autoschade

Snoeck – Huiskamp Autoschade, partner van Huiskamp Carrosseriefabriek, is een modern geoutilleerd autoschadeherstelbedrijf, geïntegreerd in het pand van Huiskamp Carrosseriefabriek. Dagelijks houdt een team van ervaren vakmensen zich hier bezig met het repareren van alle mogelijke schades.
naar de website >>


partners-03Platinum Funeral Coach

Platinum Funeral Coach is een Amerikaanse bouwer van Cadillac uitvaartauto`s. Huiskamp Carrosseriefabriek is geautoriseerd dealer van dit merk.
naar de website >>


partners-04Karmøy Bilsenter AS

Met ingang van 2011 ontwikkelen wij onze Mercedes Huiskamp uitvaartauto’s ook voor de Noorse markt. Onze vaste partner voor onze Noorse relaties is de firma Karmøy Bilsenter in het plaatsje Karmøy.
naar de website >>


partners-05Nilsson Special Vehicles

In 2009 heeft Huiskamp Carrosseriefabriek ook de producten van het Zweedse Nilsson Special Vehicles aan haar assortiment toegevoegd. Deze carrosseriebouwer is gespecialiseerd in het Zweedse merk Volvo. Nilsson levert ons het volledig opgebouwde chassis. Vervolgens richten wij de auto in volgens de unieke wensen van de Nederlandse uitvaartondernemer.
naar de website >>


partners-08Rehda Carosse

In 2010 is Huiskamp Carrosseriefabriek een bijzondere samenwerking aangegaan met een Duitse Carrosseriebouwer; Rehda Carosse. Deze jonge organisatie neemt de in Winterswijk vervaardigde carrosserie van de Huiskamp Glass XL zonder interieur van ons af. Vervolgens wordt het interieur door het Duitse team van Rehda Carosse vervaardigd. Resultaat is een auto met een Huiskamp exterieur en een kenmerkend Rehda interieur. Op de website van Rehda Carosse ziet u het resultaat van deze unieke samenwerking tussen twee carrosseriebouwers. Uiteraard bieden wij de Huiskamp Glass XL ook zelf aan op de Duitse markt, in dat geval echter met een uniek Huiskamp interieur.
naar de website >>


partners-06VTU

De vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU) is de belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en morturaria. Huiskamp is aangesloten bij de VTU.
naar de website >>


partners-07Focwa

Huiskamp is een van de 250 bij de Focwa aangesloten carrosseriebedrijven. Op de Focwa website kunt u lezen dat wij hierdoor op de hoogte zijn van alle wetten en u hierdoor verzekerd bent van een betrouwbaar vervoermiddel.
naar de website >>